Виртуозният кулинар Ути Бъчваров признава, че  покрай инфлацията и той

...
Виртуозният кулинар Ути Бъчваров признава, че  покрай инфлацията и той
Коментари Харесай

Ути Бъчваров разкри тайната на отслабването си


Виртуозният кулинар Ути Бъчваров признава, че  около инфлацията и той като стотици хиляди българи е станал доста по-пестелив в персоналния си живот. Споделя, че от дълго време е отминало времето на разкоша, когато не обръщал внимание на светеща цяла нощ крушка.

 

За себе си споделя, че постоянно съблюдава постите – и Коледните и Великденските. Не е от хората, които се усещат прецакани, че няма да могат да плюскат свинско, даже в противен случай – съблюдава постите на драго сърце.

 

Разкрива, че е измършавял и като доказателство показва, че миналогодишните му есенно зимни облекла към този момент са му огромни. Не се е теглил, само че съгласно него се е доближил до заветните 120 кг. Твърди, че се усеща лекокрил и за всички тези, които ще кажат, че 120 кг си е много солидно тегло, бързаме да уточним, че имаше време, в което Ути тежеше 150 кг.

Издава, че всекидневно кара колело с децата най-малко по 40 минути.

 

Разкрива, че е огромен карък и да не е необоснован добавя, че преди време отишли с другари за риба и още с отпиването на първата глътка бира го ужилила оса по езика, и почнал да се подува. За негово благополучие наоколо имало доктор, който незабавно му сложил нужната инжекция. В противоположен случай всичко можело да приключи съдбовно.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР